Granaattiomenat

posted in: Blogi | 0

Anoppi eli Ommi asuu naapurissa. Lähdin viemään tyhjiä oliiviöljypulloja täytettäviksi. Vierailulla
olivat isoäiti ja isoäidin sisko. Ommi käytti heitä häikäilemättömästi hyväkseen, sillä vuosikymmenten
kokemuksella nämä kunnianarvoisat vanhat tädit taiteilevat taikinasta minipizzoja ja lihapiirakoita,
pinaattinyyttejä ja muita suussasulavia pyöryköitä.


-Granaattiomenat ovat tosi pehmeitä, Laura voisitko kuoria kaikki kolme.


Tunnelma tätikerhossa oli korkealla, joten istuin heidän viereensä. Granaattiomenasta kannattaa
ensin leikata pois kansi ja sitten tehdä viillot kulmien kohdalle. Näin hedelmä aukeaa raksahtaa juuri
oikeista ja kohdista ja siemenet saa napsuteltua talteen. Väkersin kolmea isoa granaattia melkein
tunnin verran. Poistin huolellisesti ruskeiksi käyneet siemenet ja makutesteillä varmistin muiden
osien kunnollisuuden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *